Assign a 'primary' menu

Ce părere au părinții?

Iubire. Bucurie. Autenticitate. Integritate. Evoluţie. Echilibru.
Vouă ce vă vine în minte când auziţi aceste cuvinte? Noi ne gândim la un singur lucru: Zenergize!

Încă de la începutul proiectului ne-am propus să ne ghidăm întreaga activitate după aceste valori, considerându-le vitale pentru dezvoltarea noastră dar şi a tuturor celor din jur. Astfel mereu ne dorim să le oferim celor din jur servicii de cea mai înaltă calitate, vrem să le oferim lucrurile de care au nevoie pentru a creşte ca oameni şi a deveni pe zi ce trece mai buni şi mai fericiţi. De aceea le cerem mereu feed-back părinţilor, copiilor, cadrelor didactice, partenerilor şi tuturor persoanelor cu care colaborăm, pentru a face ca activităţile noastre să fie din ce în ce mai valoroase.
Ne bucurăm enorm de fiecare întâlnire cu părinții, credem că fiecare întâlnire în parte este un bun prilej de de interacţiona în mod autentic cu cei mai importanţi oameni din viaţa copiilor cu care lucrăm. De ce ne bucură discuțiile cu părinții? Ei bine, acestea ne confirmă că toate eforturile pe care le depunem dau roade şi au rezultate care de multe ori ne depăşesc aşteptările. Să auzim lucruri precum: “Fiul meu ar vrea să meargă la curs zilnic” sau “Ioana e mult mai plină de energie şi mai dezinvoltă de când face dans, sare şi dansează nonstop” ne încarcă cu energie pozitivă. Dincolo de beneficiile fizice ale cursului părinţii au observat şi beneficiile psihologice, pe care e posibil să le fi observat şi copiii înşişi, una dintre fetiţe confesându-se mamei: “Să ştii că la început îmi era puţin ruşine, dar apoi am dansat şi mi-a trecut de tot”. Totodată s-au văzut şi modificări în postură: “E mai graţioasă şi mai elegantă, se mişcă mult mai frumos”.

Şi totuşi, de ce au ales părinţii să îşi înscrie copiii la cursurile de mişcare, joc şi dans organizate de Zenergize?
– “Mi-am dorit să deprindă un stil de viaţă sănătos, să facă sport, dar să se şi distreze”
– “Băiatul meu a decis că, dintre toate sporturile cel mai mult îi place să danseze şi noi îl încurajăm să facă tot ce îi aduce bucurie”
– “Fiica mea are aşa de multă energie aşa că ne-am gândit că ar fi bine să şi-o consume pe ceva productiv şi frumos”
– “Am ales cursul acesta deoarece activităţile au loc în şcoală, după orele de curs astfel, nu este nevoie să mă învoiesc de la serviciu pentru a o duce şi a o aduce de la dans, îmi este mult mai uşor aşa”
– “Am vrut ca fetiţa mea să fie puţin mai dezinvoltă, mai curajoasă şi să aibă o activitate care să o relaxeze după şcoală”

Una dintre replicile pe care le-am auzit aproape în fiecare conversaţie a fost: “Vă mulţumim că vă daţi interesul şi că vă pasă aşa de mult de copii.”, pentru că într-adevăr ne pasă şi dincolo de oricare alte aspecte pentru noi sunt prioritare dezvoltarea şi bucuria copiilor.

Aşadar, sperăm că v-au inspirat cele câteva păreri pe care am reuşit să le expunem aici şi că v-au făcut să vă gândiţi mai mult la care sunt adevăratele nevoi ale dumneavoastră şi ale copiilor dumneavoastră. Walt Disney spunea că:, Cea mai valoroasă resursă a umanităţii este în mintea copiiilor. În ea ar trebui să investim cel mai mult.” Noi îi ascultăm sfatul şi zi de zi încercăm să investim în copiii din jurul nostru pentru ca lumea de mâine să fie un loc mai bun pentru noi toţi.
Tu cum investeşti în copilul tău?

Leave a Comment: