Assign a 'primary' menu

Tu ştii ce vrea copilul tău de la Moşu’?

A venit iarna. Încet, încet se apropie şi Crăciunul, pe care cu toţii îl aşteptăm cu inima deschisă pentru că îl vom reîntâlni pe Moş Crăciun. Abia aşteptăm cu toţii să ne trezim în dimineaţa Crăciunului şi să vedem ce magie a făcut Moşu’ anul acesta în casa noastră, sub brăduţul împodobit.

În această perioadă a anului, am început deja să îi scriem scrisori lui Moşu’, dacă noi („cei mari”) nu, atunci copiii noştri sigur. Este minunat să retrăim bucuria Crăciunului prin ochii lor, nu-i aşa?

Toţi, cu mic cu mare, am început deja să întrebăm “Ce vrei să îţi aducă Moşu’?” sau “I-ai scris scrisoarea lui Moşu’? Doar aşa va ştii ce îţi doreşti să primeşti de Crăciun”

Tu ştii ce îşi doreşte cel mai mult copilul tău de la Moșu’?

Poate nici nu îţi spune, poate nici lui Moşu’ nu îi spune sau poate nu ştie cum să se exprime ca să transmită clar ceea ce vrea.

Sau poate fi cazul în care nici măcar să nu îşi dea seama ce îşi doreşte cel mai mult, pentru că ochii îi sunt “furaţi” de o multitudine de jucării, gadgeturi şi dulciuri şi toate canalele de comunicare îl fac să creadă că jucăria x sau gadgetul y îl va face fericit.

Drag părinte minunat, oricare ar fi scrisoarea pe care o scrie copilul tău lui Moşu’, amintește-ți, ceea ce îşi doreşte el cel mai mult este iubirea ta, atenţia ta, timpul plin de veselie petrecut alături de tine!

Nu te lăsa păcălit de ultimul model de tableta, de jucăria aceea mare pe care nici nu ştii unde o să ai loc să o pui după ce o aduce Moşu’ şi nici de ultimul joc video. Drag părinte, nimic nu te poate înlocui, iar conectarea cu tine şi bucuria pe care o aduce în inima copilului tău fiecare moment de calitate petrecut alături de tine este pentru prichindel mai valoroasă decât tot sacul lui Moş Crăciun. 🙂

Nimic, niciodată nu poate înlocui iubirea necondiţionată pe care i-o oferi şi pe care i-o demonstrezi (tot necondiţionat) minunii tale de copil, în fiecare clipă.

Aşadar, cum va arăta scrisoarea pe care o vei scrie moşului anul acesta? Dar cea a copilului tău?

Sărbători cu iubire şi cu bucurie!

Leave a Comment: