Assign a 'primary' menu

Atelier gratuit de bucurie pentru copii

Copilul tău iubeste joaca?

Adu-l la workshop-ul gratuit de mișcare creativă, dans și joc pentru copii!

DESPRE ATELIER

Atelierul de bucurie pentru copii este un spaţiu liber în care fiecare copilaş "este" şi atât. Un spaţiu fără evaluări, fără etichete, un spaţiu în care domnul "trebuie" este lăsat la uşa 🙂 Mișcarea creativă este destinată conştientizării că suntem un întreg format din minte-corp-suflet şi că există o conexiune între acestea, care, dacă evoluează armonios împreună, ne facilitează drumul către a parcurge o viaţă echilibrată şi împlinită.

Spre deosebire de alte activităţi şi sporturi, dansul creativ şi dezvoltarea prin mişcare creativă pornesc de la ideea de independenţă a copilului, de creare de obiceiuri în care el să fie coordonatorul propriei activităţi, fără ca facilitatorul să forţeze din exteriorul acestuia.


BENEFICII

  • îşi consuma energia pentru a avea seara un somn odihnitor
  • se relaxează şi se distrează
  • face mişcare pentru un corp mai sănătos şi mai activ
  • se exprimă prin mişcare în modul lor propriu, autentic
  • socializează şi învaţă să comunice prin limbajul non-verbal
  • îşi stimulează creativitatea
  • îşi calmează sistemul nervos
  • îşi dezvoltă capacitatea de coordonare a propriului corp

ATELIERUL ESTE PENTRU COPILUL TĂU DACĂ

Iubește muzica și îi place să danseze.

Îi place să fie in preajma altor copii și să se joace cu ei.

Are vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani

Este curios și mereu  dornic să învețe lucruri noi.

Copiii iubesc să dea muzica tare şi să se distreze alături de prietenii lor, astfel că împreună, în cadrul atelierului, avem parte de un spaţiu sigur şi distractiv pentru ca prichindeii să facă mişcare, să se distreze şi să danseze pe melodii îndrăgite de ei.

DETALII ALE ATELIERULUI

PENTRU CINE?

Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani

CÂND?

în curând

UNDE?

Cluj-Napoca

CÂT?

Gratuit


CINE FACILITEAZĂ?

Pasionată de evoluţia continuă, de regăsirea simplităţii vieţii şi de trăirea autentică, Diana iubeşte viaţa şi mai ales copiii. Membru al Asociației Internaționale pentru Educația Copiilor, Diana este instructor de dans şi terapeut acreditat ThetaHealing ®.

Dansul este cea mai mare pasiune a sa, a păşit pentru prima dată într-o sală de dans la vârsta de 6 ani, iar de atunci pasiunea ei pentru dans a continuat să o urmeze oriunde s-a aflat. De-a lungul anilor şi-a dezvoltat această pasiune atât în direcţia dansului modern şi de societate, dar şi în cea a dansului popular românesc. 

Lucrul cu copiii l-a început încă de când chiar ea putea fi considerată un copil, iar de atunci a inspirat nu doar copii de pe meleagurile noastre, ci şi copiii minunaţi pe care a avut şansa să îi întâlnească pe tărâmul Africii într-un stagiu educațional de voluntariat pe care l-a urmat în anul 2014 în Egipt. Crede în potenţialul măreţ al copiilor şi iubeşte să le fie alături pe drumul dezvoltării lor, să îi îndrume, să îi sprijine, să îi asculte şi să înveţe împreună cu ei.

Diana Neamțu
Instructor de dans, Terapeut ThetaHealing ®

Echipează-ți copilul cu energie și haideți la distracție!

Te ținem la curent legat de următoarele ateliere: