Assign a 'primary' menu

​De ce să participe copilul meu la un curs Zenergize?

Descoperă avantajele pe care le are copilul tau dacă participă la aceste cursuri.

Beneficiile participării la curs​

CREȘTE ÎNCREDEREA ÎN SINE

În cadrul cursurilor copilul este apreciat şi încurajat pentru activitatea sa şi pentru progresele sale (oricât de mici sau mări ar fi acestea), astfel încât copilul să prindă curaj în propriile forţe şi să fie mai sigur pe el.

ESTE MAI ECHILIBRAT

Activităţile pe care le pregătim pentru copii cuprind elemente din cele 3 arii, minte-corp-suflet, astfel încât copiii să dezvolte armonios toate aceste latui importante pentru a avea o viaţă echilibrată.

ESTE MAI DISCIPLINAT

Credem că este benefic ca fiecare copil să înţeleagă că în viaţă există reguli pe care este important să le respectăm pentru ca activităţile în care este implicat să decurgă armonios pentru el şi pentru cei din jurul său.

DEZVOLTĂ LATURA SOCIALĂ

În cadrul cursurilor copilul are şansa de a-şi face prieteni noi şi de a-şi dezvolta latura socială, iar astfel ai un copil care se adaptează şi se integrează mai uşor în orice grup.

SE AUTODESCOPERĂ

Fiind implicat în activități noi pe care probabil nu le-a mai desfășurat până la momentul respectiv, copilul are șansa să descopere lucruri noi şi să se autodescopere pe sine.

ÎȘI DEZVOLTĂ CREATIVITATEA

Copiii iubesc să "preia frâiele" activităţilor în care se implică şi să îşi lase imaginaţia să zboare. Noi încurajăm acest lucru şi ne place să ne bucurăm împreună cu prichindeii de creativitatea lor.