Assign a 'primary' menu

Despre noi


Zenergize este centrul de dezvoltare prin mișcare pentru copii care oferă cursuri complementare cunoaşterii primite la scoală, echipandu-i pe prichindei și adolescenți cu uneltele necesare dezvoltării lor fizice, psihice şi emoţionale armonioase, care să îi conducă spre a deveni adulţi echilibraţi și împliniţi.

Tipul de educaţie pe care o transmitem prin cursurile noastre pune accent pe construirea unei relaţii pozitive cu sine, cu ceilalţi şi cu lumea. Este o formă de educaţie holistică care se adresează dezvoltării multilaterale a copiilor: dezvoltare fizică, echilibru emoţional, expresie creativă, cunoştinţe intelectuale şi aplicabilitatea acestora în lumea reală, dezvoltarea laturii spirituale şi intuitive, nutrirea iubirii de sine şi a respectului faţă de lumea înconjurătoare.

Cursurile şi activităţile pe care le desfăşuram pun accent pe proces şi au în vedere metode holistice, creative şi de joc ale educaţiei pentru a trezi şi a menţine activ interesul copilului faţă de procesul de învăţare. Programele noastre includ tematici din arii de dezvoltare precum: mişcare şi sănătate, cultura generală şi logica, dezvoltare personală şi comunicare, arte şi exprimare creativă.

În activităţile noastre folosim principii ale psihologiei pozitive care se ocupa de studiul convingerilor, virtuţilor şi atitudinilor care îi ajută pe oameni să evolueze în mod pozitiv şi să ducă o viaţă împlinită, armonioasă, fericită. Aceste calităţi se formează încă din copilărie şi au un impact imens asupra modului de dezvoltare al unui viitor adult echilibrat. 

Cursurile Zenergize au scopul de a forma competențe de viaţă şi au apărut din nevoia de a oferi copiilor şansa de a îmbina rolul şcolii, de a transmite copiilor cunoştinţe, cu acela de a se echipa pentru provocările vieţii din punct de vedere emoţional, mental şi fizic.

Activităţile Zenergize vizează dezvoltarea pe cele trei elemente minte, corp şi suflet şi integrarea acestora într-un mod armonios în viaţa de zi cu zi prin adoptarea de obiceiuri care să sprijine şi să încurajeze dezvoltarea copilului la potenţialul său maxim. Acestea sunt un mod excelent prin care copilul tău se poate exprima liber şi în acelaşi timp participă la activităţi distractive, care îi sprijină dezvoltarea fizică, psihică şi emoţională într-un mod armonios.

MISIUNE

Suntem determinaţi să ajutăm peste un milion de copii să se dezvolte și să evolueze, astfel încât să îşi elibereze potenţialul măreţ ce se afla în interiorul lor, pentru a trăi vieți armonioase, fericite și pline de împlinire.

VALORI

IUBIRE

Suntem pasionați de ceea ce facem și ne place să punem iubire în fiecare activitate pe care o realizăm.

AUTENTICITATE

Ne place să fim autentici și să ne desenăm viața asa cum ne ghidează inima.

BUCURIE

Ne place să ne bucurăm de fiecare clipă în parte pentru că știm că momentul prezent este cel mai important.

ECHILIBRU

Ne dorim ca în fiecare moment să ne păstrăm echilibrul între minte-corp-suflet.

INTEGRITATE

Facem ceea ce promitem, când promitem, cum promitem.

EVOLUȚIE

Prin tot ceea ce facem ne dorim să evoluăm, să fim mai buni cu fiecare zi.

Ajută-ți copilul să descopere activități noi și distractive care să îl ajute să se dezvolte armonios!

Suntem mereu în căutare de oameni extraordinari care să ne sprijine în dezvoltarea copiilor extraordinari.

Dacă şi tu iubeşti copiii, îţi place distracția și evoluţia, alătură-te echipei noastre de organizare sau de traineri trimiţând un e-mail la contact@zenergize.ro, iar noi vom fi încântaţi să explorăm împreună cu tine oportunităţile de care ne-am putea bucura împreună!