Despre noi


Zenergize este centrul de dezvoltare prin mișcare care ajută copiii să își descopere și să își dezvolte pasiunea pentru mișcare, muzică și dans. Copiii învață mișcări noi, dansează și se distrează pe melodii îndrăgite de ei, dezvoltând totodată un stil de viață activ.

Cursurile Zenergize sunt un mod excelent prin care copilul tău se poate exprima prin dans şi în acelaşi timp să facă mişcarea necesară dezvoltării armonioase a corpului său. Programele sunt structurate astfel încât să construiască încrederea în sine a copilului şi să încurajeze dezvoltarea creativităţii prin mișcare şi dans. Activităţile Zenergize vizează dezvoltarea pe cele trei elemente minte, corp şi suflet şi integrarea acestora într-un mod armonios în viaţa de zi cu zi prin adoptarea de obiceiuri care să sprijine şi să încurajeze dezvoltarea copilului la potenţialul său maxim. În timpul unei ore de curs, copiii învață mişcări întâlnite într-o mare paletă de dansuri de la hip hop la salsa şi chiar la balet. Diversitatea îi permite fiecărui copil să dobândească cele mai bune rezultate, făcând ceea ce îi place și în cele din urmă, acest lucru duce la un stil de viață echilibrat unde copilul se dezvoltă armonios.

MISIUNE

Suntem determinaţi să ajutăm peste un milion de copii să evolueze şi să îşi dezvolte pasiunea pentru mişcare, muzica şi dans, iar astfel să se redescopere pe ei şi să îşi elibereze potenţialul măreţ ce se afla în interiorul lor.

VALORI

IUBIRE

Suntem pasionați de ceea ce facem și ne place să punem iubire în fiecare activitate pe care o realizăm.

AUTENTICITATE

Ne place să fim autentici și să ne desenăm viața asa cum ne ghidează inima.

BUCURIE

Ne place să ne bucurăm de fiecare clipă în parte pentru că știm că momentul prezent este cel mai important.

ECHILIBRU

Ne dorim ca în fiecare moment să ne păstrăm echilibrul între minte-corp-suflet.

INTEGRITATE

Facem ceea ce promitem, când promitem, cum promitem.

EVOLUȚIE

Prin tot ceea ce facem ne dorim să evoluăm, să fim mai buni cu fiecare zi.

Ajută-ți copilul să descopere activități noi și distractive care să îl ajute să se dezvolte armonios!

Suntem mereu în căutare de oameni extraordinari care să ne sprijine în dezvoltarea copiilor extraordinari.

Dacă şi tu iubeşti copiii, îţi place dansul și evoluţia, alătură-te echipei noastre de organizare sau de traineri trimiţând un e-mail la contact@zenergize.ro, iar noi vom fi încântaţi să explorăm împreună cu tine oportunităţile de care ne-am putea bucura împreună!