Curs online de dezvoltare a inteligenței emoționale,

sociale și de autocunoaștere pentru copii 

"Cele 8 puteri ale Supereroilor"

 • Copilul tău renunță ușor atunci când dă peste o dificultate?
 • Se rușinează repede și își pierde încrederea în sine?

Oferă-i acces la cursul animat care îl învață perseverența, stima de sine și alte atuuri esentiale pentru succesul în orice situație!

doar în proporție de 20% contează inteligența IQ pentru succesul în viată

Conform unui studiu realizat de către Grade Power Learning

Gândeşte-te la următorul scenariu…

Andrei se străduieşte să rezolve temele de matematică. Face un exerciţiu, mai face o problemă, doua, trei, iar la un moment dat, găseşte un exerciţiu pe care nu reuşeşte să îl rezolve.

El îți spune cât de frustrat este că nu înţelege şi nu reuşeşte să finalizeze exerciţiul, apoi îți cere ajutorul.

Dar iată ce a făcut Ionuţ în exact aceeaşi situaţie:

De îndată ce a descoperit că nu ştie să rezolve exerciţiul, Ionuţ își aruncă creionul şi caietul pe jos şi țipă la tine când intri să îl ajuţi. Iese afară din cameră frustrat și nu se mai întoarce niciodată să mai încerce să rezolve exerciţiul.

Exact acelaşi scenariu, însă modul în care copiii au reacţionat a fost complet diferit. 

Deşi este posibil ca aceste situaţii să ţi se pară nesemnificative,  ele sunt semne ale unui set important de abilități care alcătuiesc ceea ce este cunoscut sub numele de „inteligență emoțională” (EI). 

IQ-ul este important, însă nu este singura piesă a puzzle-ului.

75% dintre profesorii respondenti în acelasi studiu cred că dezvoltare abilităților emoționale și sociale îi vor ajuta pe elevi să atingă succesul la școală, în carieră și în viață.

Unul dintre rolurile cheie ale inteligenţei emoţionale este modelarea felului în care răspundem la provocări. Pentru un copil, a avea inteligenţa emoţională dezvoltată este ca şi cum ar avea un GPS intern care îl poate ajuta să treacă peste obstacole și să reușească ceea ce-şi propune.

De aceea am creat cursul Cele 8 puteri ale Supereroilor care îi ajută pe copii să exploreze 8 dintre cele mai importante abilitaţi sociale, de autocunoaştere şi autoreglare.

Orice copil şi-a dorit măcar o dată să fie un supererou sau să aibă superputeri. În acest curs, îl învăţam pe copilul tău să devină cu adevărat un supererou, însă nu unul precum în desene, ci unul care să reuşească cu adevărat în viaţă în secolul 21, cu toate provocările lui.


Cele 8 puteri ale Supereroilor

Cursul online animat care îl învață pe copilul tău cele 8 atuuri de care are nevoie 

pentru a reuși în secolul 21.

Am structurat informațiile importante cu privire la dezvoltarea personală, emoțională, socială, le-am explicat pe limba copiilor, am creat povești şi personaje simpatice de la care copiii învaţă uşor şi am creat cursul online pentru copii "Cele 8 puteri ale Supereroilor ".

În 11 episoade animate copilul tău învaţă cele mai importante 8 atuuri cu care orice copil trebuie să fie echipat în secolul 21: curajul, responsabilitatea, perseverenţa, empatia, bunătatea, respectul, stima de sine, recunoştinţa.

Iată ce primești când te înscri:

După ce te înscri, primeşti acces la cursul online prin platforma Zenergize, iar acolo vei găsi:

11 episoade educative animate

Alături de Sebi, băiatul isteț, în videoclipurile animate, copilul tău învață ușor și rapid.


Fișe de activităti

Pentru a pune în practică ceea ce învață, copilul tău primește acces la fișe de activități distractive și interactive

Postere

Câteva postere moderne sunt pregătite pentru a fii imprimate și lipite la voi acasă, astfel încât micul tău supererou să își amintească superputerile lui.


Quiz-uri (teste)

Testarea cunoștințelor nu a fost nicicând mai distractivă, copilul tău primește quiz-uri, își verifică singur cunoștințele și acumuleaza puncte.


Ce informații găsești în curs?

Iată care sunt câteva dintre subiectele pe care le abordăm cu copilul tău în curs:

1

Pentru relația cu sine

Bunătatea - Stima de sine - Recunoștința


Bunătatea sporește pozitivitatea și îi ajută pe copii să se simtă bine, deoarece crește nivelul serotoninei. Această substanță afectează în mod pozitiv învățarea, memoria, starea de spirit, somnul şi starea de sănătate per total.
Dezvoltarea stimei de sine este un factor esențial atunci când vorbim de reuşitele unui copil. Dacă are încredere în sine, copilul poate întâmpina eşecuri şi să le depăşească cu uşurinţă, însă cu o încredere în sine precară, un mic eşec îl poate demoraliza pe copil, făcându-l să renunţe.
Recunoştinţa este bine cunoscută drept un factor care contribuie la starea de bine şi de fericire a celui ce o practică. Persoanele care practică recunoștința dezvoltă o perspectivă pozitivă, mai multă dorință de a învăța şi de a experimenta lucruri noi şi au o stima de sine mai bine consolidata. 

2

În relaționarea cu ceilalti

Empatia - Respectul - Bunătatea

Copilul tău învață că orice relație are la bază respectul reciproc, iar aceasta este piatră de temelie pentru o relație armonioasă, fie că vorbim de relația cu profesorii lui, colegii sau chiar și în relație cu mama și tata.
Empatia ne ține departe de a-i judeca pe ceilalti, o activitate atât de practicată, mai ales în această eră digitală unde cu prea mare ușurintă un copil poate primi sau adresa un comentariu răutăcios unei alte persoane. Empatia îl ajută pe copil să își dezvolte compasiunea și să lege relații pozitive.

3

Pentru succes și reusită

Curaj - Responsabilitate - Perseverență

Copiii învaţă ce este curajul, dar şi ce este eşecul, cum să le gestioneze şi ce învăţăminte pot trace din întâmplările cu care se confruntă.
Totodată, ei află că sunt responsabili de ei înşişi şi că este foarte important să aibă grijă de propria persoană.
Nu în ultimul rând, ei descoperă că una dintre cele mai importante atuuri ale unui supererou este perseverenţă şi că nu trebuie să renunţe atunci când întâmpina un obstacol.

Ce învață copilul în curs?

De la informaţia primită în videoclipuri şi până la fişele de activităţi, tot ceea ce este cuprins în curs este menit să îl ajute pe copilul tău să înţeleagă:

 • Ce este perseverența și de ce este importantă
 • Cum să își consolideze stima de sine
 • De ce să fim buni cu cei din jur și cum ne ajută asta
 • Ce este responsabilitatea și cum are grijă de el însuși
 • Care este un comportament plin de respect
 • și multe alte informații interesante menite să îl ajute să se dezvolte personal pe copilul tău

Bonus

Primești bonus

Bonus 1
Acces la zona de supraveghere parentală

Zona de supraveghere parentală îți dă șansa să urmăreşti progresul făcut de copilul tău în timp real, să vezi care sunt episoadele sale favorite (iar astfel poţi descoperi noi interese şi pasiuni pe care le-ar putea avea), poţi descărca diploma personalizată a copilului tău atunci când termină cursul şi alte funcţionalităţi pe care te aşteptam să le descoperi chiar tu.

Bonus 2
Colecție de insigne și abțibilduri

La fiecare video urmărit sau quiz realizat el câştiga puncte şi insigne care îi aduc şansa de a-şi crea cea mai frumoasă colecţie de abţibilduri şi insigne. Nu este nimic la întâmplare, insignele sunt menite să îi întărească dezvoltarea emoţională armonioasă, încurajându-l pe copilul tău să fie mai bun, mai iubitor, mai generos.Bonus 3
Diplomă de absolvire a cursului

Fiecare curs pe care copilul tău îl finalizează cu succes este o realizare pentru el și contribuie la dezvoltarea lui. Cu Zenergize portofoliul educaţional al copilului tău este îmbogăţit cu fiecare curs pe care îl realizează, pentru că educaţia alternativă este o educaţie atât de necesară copiilor secolului 21, pentru reuşită şi succes pe termen lung.


Cine es​te Zenergize?

Zenergize este prima și singura platformă educațională cu cursuri animate de dezvoltare personală pentru copii din România.


La Zenergize găsești cursuri educative animate unice care îl ajută pe copilul tău să-și dezvolte abilităţi de viață precum: comunicare, încrederea în sine, empatie, autocontrol, perseverența şi multe altele.

Zenergize este o alternativă educativă la trio-ul telefon-tableta-laptop unde copilul tău poate petrece timpul mult dorit în faţa ecranului, în deplină siguranţă, într-un spaţiu educativ.


Folosim înţelept ecranele, pentru educaţie și dezvoltare!

Ce spun părinții?

Dezvoltarea personală a copilului tău este esențială pentru ca el să aibă succes în secolul 21.

Fie că alegi să parcurgi aceste informaţii alături de copilul tău sau preferi să îl laşi să parcurgă singur cursul, am structurat informaţii importante de care copiii secolului 21 au nevoie pentru a reuși. De la informaţia primită în videoclipuri şi până la fişele de activităţi, tot ceea ce este cuprins în curs este menit să îl ajute pe copilul tău să de dezvolte personal și socio-emoțional.

Cât costă?

Cursul este disponibil cu abonamentul lunar Zenergize

ABONAMENT LUNAR

acces la întreaga bibliotecă de cursuri și resurse educaționale Zenergize

75 RON/lună

 • acces la curs și la toate materialele acestuia
 • acces la toate celelalte cursuri și materialele din platformă
 • conținut nou în fiecare lună
 • cont pentru 3 copii
 • acces la zona de supraveghere parentală
 • posibilitatea de a închide abonamentul în orice moment cu doar 2 click-uri

Întrebări frecvente

Este potrivit cursul pentru copilul meu?

Acest curs este special gândit pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani, dar poate fi parcurs de copii şi tineri de toate vârstele pentru că abilitățile antrenate aici sunt abilităţi universale de viață.

Poate copilul meu să urmeze singur acest curs?

Sigur că da! Totodată, recomandăm cu tărie părinților să parcurgă cursurile alături de copii, deoarece acest lucru va facilita implementarea noilor comportamente pozitive pe care le învață.

Cursul poate fi accesat de pe telefon sau tabletă?

Da! Cursul se află pe Platforma Zenergize, iar aceasta este “prietenoasă” cu telefonul și tableta.

După ce cumperi, ești redirecționat automat în platformă, iar învățarea distractivă poate începe :)

Termeni și Condiții   |  GDPR   |   Cookies   |