Curs online de Igienă Personală pentru copii de 6-12 ani

"Curat și Sănătos"

 • Cunoaște copilul tău regulile de igiena personală?
 • Știe ce trebuie să facă pentru a fi în siguranță în noul an școlar, pe timp de pandemie?

Oferă-i acces la cursul care îl învață regulile de igienă personală atât de necesare sănătății, mai ales pe timp de pandemie.

peste 45% dintre părinți se tem că şcolile nu sunt pregătite corespunzător pentru a respecta regulile de distanţare socială în noul an şcolar

Conform unui studiu realizat de către Statista în această vară

Deşi se vorbeşte peste tot despre regulile de igienă pe timp de pandemie, majoritatea oamenilor au neclarităţi atunci când vine vorba de măsurile ce se vor lua în noul an şcolar, iar părinţii sunt mai îngrijoraţi ca niciodată.

Şi este normal să se întâmple astfel, părinte fiind, vrei să ai certitudinea că atunci când al tău copil este la şcoală, el este într-un loc sigur. Vrei să știi că puiul tău este în siguranță!

A te gândi că cel mic poate fi în pericol este îngrozitor, însă nouă normalitate ne înconjoară pe noi toţi şi trebuie să ne adaptăm.

În aceste vremuri incerte, nu ne putem baza ca alţii vor lua măsuri pentru că noi să fim bine, este important ca fiecare în parte să facă tot ce poate pentru a se asigura de sănătatea sa şi a familiei sale.

Pentru a reduce potenţialele riscuri pe care copilul tău le poate întâmpina în noul an şcolar, am creat cursul animat “Curat și Sănătos”, curs ce abordează tematica igienei personale.

Copilul tău primeşte în acest curs răspuns la multitudinea de întrebări precum “De ce trebuie să port masca? De ce nu mă pot juca cu colegul meu? De ce nu mai ies la locul de joacă? De ce…? De ce…? De ce?

Copilului tău îi este explicat contextul în care ne aflăm şi riscurile la care suntem supuşi, dar mai ales care sunt comportamentele de igienă pe care să le pună în practică pentru a micşora riscurile prezentei pandemii.

Având în vedere situația  în care ne aflăm, mai mult ca niciodată, este necesar să educăm copiii cu privire la igiena personală, pentru că sănătatea nu este negociabilă!

Copilul tău rămâne Curat și Sănătos

Curs online animat care îl învață pe copilul tău reguli de igienă personală pentru a fi pregătit pe timp de pandemie, și nu numai. 

Am structurat informațiile importante cu privire la igiena personală, le-am explicat pe limba copiilor, am creat povești şi personaje simpatice de la care copiii învaţă uşor şi am creat cursul online pentru copii 

Curat și Sănătos .

În 11 episoade animate copilul tău învaţă ce să facă şi ce să nu facă (mai ales pe timp de pandemie) pentru a rămâne în siguranţă și sănătos.

Iată ce primești când te înscri:

După ce te înscri, primeşti acces la cursul online prin platforma Zenergize, iar acolo vei găsi:

11 episoade educative animate

Alături de Lia, fetița isteață, în videoclipurile animate, copilul tău învață ușor și rapid.


Fișe de activităti

Pentru a pune în practică ceea ce învață, copilul tău primește acces la fișe de activități distractive și interactive

Postere

Câteva postere moderne sunt pregătite pentru a fii imprimate și lipite la voi acasă, astfel încât regulile de igienă să nu se facă uitate în timp.


Quiz-uri (teste)

Testarea cunoștințelor nu a fost nicicând mai distractivă, copilul tău primește quiz-uri, își verifică singur cunoștințele și acumuleaza puncte.


Ce informații găsești în curs?

Iată care sunt câteva dintre subiectele pe care le abordăm cu copilul tău în curs:

1

Ce sunt igiena, virușii, bacteriile?

Probabil toţi copiii aud ”spală-te pe mâini”, ”nu pune mâna că e murdar”, ”nu vrei să te îmbolnăvești!”, dar a le spune doar asta nu e suficient. Copiii au nevoie să înțeleagă ce este un virus, cum acționează el și ce se petrece în corpul lui. În acest fel, copilul devine conștient și alege singur să facă comportamentele care îl țin sănătos.

2

Cum ne protejăm pe timp de pandemie?

Cu toate că este important ca mereu să ne menținem igiena personală, cu siguranţă suntem cu toţii mult mai atenţi la regulile de igienă pe timp de pandemie. Iar acest lucru este normal. Ca şi părite, sigur îţi protejezi copilul cum ştii tu mai bine, însă în scurt timp el va merge la şcoală şi va trebui să se descurce fără tine, să rămână în siguranţă şi sănătos.

3

Obiceiuri esențiale de igienă personală

Care sunt obiceiurile de igienă personală care nu au voie să lipsească din viaţa nimănui? Dar cum se aplică şi se pun ele în practică? Ceea ce se predă la Zenergize este educaţie care să ajute pe termen lung, obiceiurile de igienă despre care copilul tău învaţă în acest curs vor putea fi aplicate pentru tot restul vieţii, pentru a rămâne curat şi sănătos.

Ce învață copilul în curs?

De la informaţia primită în videoclipuri şi până la fişele de activităţi, tot ceea ce este cuprins în curs este menit să îl ajute pe copilul tău să înţeleagă:

 • Ce este igiena personală și de ce este importantă
 • Ce este CoVid-19 și cum ne protejăm sănătatea
 • Care sunt obiceiurile de igienă care nu au voie să lipsească din rutina zilnică
 • Cum avem grijă de sănătatea noastră sau a celor din jur
 • Ce sunt virușii și cum ”invadează” ei corpul
 • și multe alte informații interesante menite să îl mențină sănătos pe copilul tău

Bonus

Primești bonus

Bonus 1
Acces la opțiunea de supraveghere parentală

Zona de supraveghere parentală îți dă șansa să urmăreşti progresul făcut de copilul tău în timp real, să vezi care sunt episoadele sale favorite (iar astfel poţi descoperi noi interese şi pasiuni pe care le-ar putea avea), poţi descărca diploma personalizată a copilului tău atunci când termină cursul şi alte funcţionalităţi pe care te aşteptam să le descoperi chiar tu.


Bonus 2
Colecție de insigne și abțibilduri

La fiecare video urmărit sau quiz realizat el câştiga puncte şi insigne care îi aduc şansa de a-şi crea cea mai frumoasă colecţie de abţibilduri şi insigne. Nu este nimic la întâmplare, insignele sunt menite să îi întărească dezvoltarea emoţională armonioasă, încurajându-l pe copilul tău să fie mai bun, mai iubitor, mai generos.Bonus 3
Diplomă de absolvire a cursului

Fiecare curs pe care copilul tău îl finalizează cu succes este o realizare pentru el și contribuie la dezvoltarea lui. Cu Zenergize portofoliul educaţional al copilului tău este îmbogăţit cu fiecare curs pe care îl realizează, pentru că educaţia alternativă este o educaţie atât de necesară copiilor secolului 21, pentru reuşită şi succes pe termen lung.


Cine es​te Zenergize?

Zenergize este Platforma Educațională pentru copii unde găsești cursuri educative animate unice care îl ajută pe copilul tău să-și dezvolte abilităţi de viață precum: comunicare, încrederea în sine, empatie, autocontrol, perseverența şi multe altele.

Zenergize este o alternativă educativă la trio-ul telefon-tableta-laptop unde copilul tău poate petrece timpul mult dorit în faţa ecranului, în deplină siguranţă, într-un spaţiu educativ.


La Zenergize folosim înţelept ecranele, pentru educaţie și dezvoltare!

Ce spun părinții?

Sănătatea copilului tău nu este negociabilă!

Fie că alegi să parcurgi aceste informaţii alături de copilul tău sau preferi să îl laşi să parcurgă singur cursul, am structurat informaţiile necesare pe care orice copil trebuie să le ştie despre igiena personală, mai ales pe timp de pandemie. De la informaţia primită în videoclipuri şi până la fişele de activităţi, tot ceea ce este cuprins în curs este menit să îl ajute pe copilul tău să înţeleagă cum să rămână în siguranță în noua normalitate.

Cât costă?

Cursul este disponibil cu abonamentul lunar Zenergize

abonament lunar

acces la întreaga bibliotecă de cursuri și resurse educaționale Zenergize

75 RON

 • acces la curs și la toate materialele acestuia
 • acces la toate celelalte cursuri și materialele din platformă
 • conținut nou în fiecare lună
 • cont pentru 3 copii
 • acces la zona de supraveghere parentală
 • posibilitatea de a închide abonamentul în orice moment cu doar 2 click-uri

Întrebări frecvente

Este potrivit cursul pentru copilul meu?

Acest curs este special gândit pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani. Totodată noi îl considerăm aproape obligatoriu copiilor care merg la şcoală în acest nou an şcolar.

Însă, cursul este apreciat şi de copiii cu vârsta mai mică de 6 ani sau mai mare de 12 ani pentru că învață obiceiuri de igienă personala pe care orice om este indicat să le adopte pentru a avea un stil de viaţă “curat şi sănătos”.

În acelaşi timp, chiar dacă copilul tău nu merge la şcoală, cu siguranţă merge în vizită sau la joacă sau pur şi simplu la magazin, iar informaţiile prezentate în curs îl ajuta să înţeleagă mai bine contextul în care ne aflăm şi regulile pe care trebuie să le respectăm pentru a fi în siguranţă.

Poate copilul meu să urmeze singur acest curs?

Sigur că da! Totodată, recomandăm cu tărie părinților să parcurgă cursurile alături de copii, deoarece acest lucru va facilita implementarea noilor comportamente pozitive pe care le învață.

Cursul poate fi accesat de pe telefon sau tabletă?

Da! Cursul se află pe Platforma Zenergize, iar aceasta este “prietenoasă” cu telefonul și tableta.

Pentru a avea platforma rapid accesibilă direct pe telefon sau tableta, te rugăm să vezi acest scurt video care îți prezintă câțiva pași simpli prin care ai platforma la doar un click distanță: 

https://zenergize.ro/info/adauga-scurtatura/

Termeni și Condiții   |  GDPR   |   Cookies   |