Curs online de dezvoltare a abilității de 

comunicare asertivă pentru copii 

"Tărâmul comunicării prietenoase"

 • Copilul tău este obraznic sau răspunde urât?
 • Are conflicte cu alți copii și se răstește la ei?

Oferă-i acces la cursul animat care îl învață comunicarea asertivă !

Comunicarea asertivă poate fi cea mai utilă abilitate pe care copilul tău să o învețe

Conform Parent.co

Gândeşte-te la următorul scenariu…

Andrei se străduieşte să rezolve temele de matematică. Face un exerciţiu, mai face o problemă, doua, trei, iar la un moment dat, găseşte un exerciţiu pe care nu reuşeşte să îl rezolve.

El îți spune cât de frustrat este că nu înţelege şi nu reuşeşte să finalizeze exerciţiul, apoi îți cere ajutorul.

Dar iată ce a făcut Ionuţ în exact aceeaşi situaţie:

De îndată ce a descoperit că nu ştie să rezolve exerciţiul, Ionuţ își aruncă creionul şi caietul pe jos şi țipă la tine când intri să îl ajuţi. Iese afară din cameră frustrat și nu se mai întoarce niciodată să mai încerce să rezolve exerciţiul.

Exact acelaşi scenariu, însă modul în care copiii au reacţionat a fost complet diferit. 

Deşi este posibil ca aceste situaţii să ţi se pară nesemnificative,  ele sunt semne ale unui set important de abilități care alcătuiesc ceea ce este cunoscut sub numele de „inteligență emoțională” (EI). 

IQ-ul este important, însă nu este singura piesă a puzzle-ului.

75% dintre profesorii respondenti în acelasi studiu cred că dezvoltare abilităților emoționale și sociale îi vor ajuta pe elevi să atingă succesul la școală, în carieră și în viață.

Unul dintre rolurile cheie ale inteligenţei emoţionale este modelarea felului în care răspundem la provocări. Pentru un copil, a avea inteligenţa emoţională dezvoltată este ca şi cum ar avea un GPS intern care îl poate ajuta să treacă peste obstacole și să reușească ceea ce-şi propune.

De aceea am creat cursul Cele 8 puteri ale Supereroilor care îi ajută pe copii să exploreze 8 dintre cele mai importante abilitaţi sociale, de autocunoaştere şi autoreglare.

Orice copil şi-a dorit măcar o dată să fie un supererou sau să aibă superputeri. În acest curs, îl învăţam pe copilul tău să devină cu adevărat un supererou, însă nu unul precum în desene, ci unul care să reuşească cu adevărat în viaţă în secolul 21, cu toate provocările lui.


Tărâmul comunicării prietenoase

Cursul online animat care îl învață pe copilul tău comunicarea asertivă.

Am structurat informațiile importante cu privire la comunicarea asertivă, amabilă și cu respect, le-am explicat pe limba copiilor, am creat povești şi personaje simpatice de la care copiii învaţă uşor şi am creat cursul online pentru copii "Tărâmul comunicării prietenoase".

În 11 episoade animate copilul tău învaţă cele trucuri ale comunicării asertive cu care orice copil trebuie să fie echipat, pentru a avea relații armonioase, bazate pe respect.

Iată ce primești când te înscri:

După ce te înscri, primeşti acces la cursul online prin platforma Zenergize, iar acolo vei găsi:

11 episoade educative animate

Alături de Gabriela, zâna comunicării, copilul tău învață ușor și rapid.


Fișe de activităti

Pentru a pune în practică ceea ce învață, copilul tău primește acces la fișe de activități distractive și interactive

Postere

Câteva postere moderne sunt pregătite pentru a fii imprimate și lipite la voi acasă, astfel încât ceea ce învață copilul la curs să nu se facă uitat.


Quiz-uri (teste)

Testarea cunoștințelor nu a fost nicicând mai distractivă, copilul tău primește quiz-uri, își verifică singur cunoștințele și acumuleaza puncte.


Ce informații găsești în curs?

Iată care sunt câteva dintre subiectele pe care le abordăm cu copilul tău în curs:

1

Elementele comunicării & tipuri de comunicare

Dezvoltarea stimei de sine este un factor esențial atunci când vorbim de reuşitele unui copil. Dacă are încredere în sine, copilul poate întâmpina eşecuri şi să le depăşească cu uşurinţă, însă cu o încredere în sine precară, un mic eşec îl poate demoraliza pe copil, făcându-l să renunţe.
Recunoştinţa este bine cunoscută drept un factor care contribuie la starea de bine şi de fericire a celui ce o practică. Persoanele care practică recunoștința dezvoltă o perspectivă pozitivă, mai multă dorință de a învăța şi de a experimenta lucruri noi şi au o stima de sine mai bine consolidata. 

2

Comunicarea sentimentelor

Empatia ne ține departe de a-i judeca pe ceilalti, o activitate atât de practicată, mai ales în această eră digitală unde cu prea mare ușurintă un copil poate primi sau adresa un comentariu răutăcios unei alte persoane. Empatia îl ajută pe copil să își dezvolte compasiunea și să lege relații pozitive.

3

Cuvintele magice care fac comunicarea plăcută

Totodată, ei află că sunt responsabili de ei înşişi şi că este foarte important să aibă grijă de propria persoană.
Nu în ultimul rând, ei descoperă că una dintre cele mai importante atuuri ale unui supererou este perseverenţă şi că nu trebuie să renunţe atunci când întâmpina un obstacol.

Ce învață copilul tău în curs?

De la informaţia primită în videoclipuri şi până la fişele de activităţi, tot ceea ce este cuprins în curs este menit să îl ajute pe copilul tău să înţeleagă:

 • Cum să își comunice sentimentele în mod deschis, constructiv și amabil
 • Care este limbajul dezirabil de folosit
 • Cuvintele magice pe care să le adreseze în orice situație
 • Care sunt elementele care formeaza comunicarea și unde se găsește el când comunică
 • De câte tipuri este comunicarea și care sunt acestea
 • și multe alte informații interesante menite să îl ajute pe copilul tău să comunice asertiv

Bonus

Primești bonus

Bonus 1
Acces la zona de supraveghere parentală

Zona de supraveghere parentală îți dă șansa să urmăreşti progresul făcut de copilul tău în timp real, să vezi care sunt episoadele sale favorite (iar astfel poţi descoperi noi interese şi pasiuni pe care le-ar putea avea), poţi descărca diploma personalizată a copilului tău atunci când termină cursul şi alte funcţionalităţi pe care te aşteptam să le descoperi chiar tu.

Bonus 2
Colecție de insigne și abțibilduri

La fiecare video urmărit sau quiz realizat el câştiga puncte şi insigne care îi aduc şansa de a-şi crea cea mai frumoasă colecţie de abţibilduri şi insigne. Nu este nimic la întâmplare, insignele sunt menite să îi întărească dezvoltarea emoţională armonioasă, încurajându-l pe copilul tău să fie mai bun, mai iubitor, mai generos.Bonus 3
Diplomă de absolvire a cursului

Fiecare curs pe care copilul tău îl finalizează cu succes este o realizare pentru el și contribuie la dezvoltarea lui. Cu Zenergize portofoliul educaţional al copilului tău este îmbogăţit cu fiecare curs pe care îl realizează, pentru că educaţia alternativă este o educaţie atât de necesară copiilor secolului 21, pentru reuşită şi succes pe termen lung.


Cine es​te Zenergize?

Zenergize este prima și singura platformă educațională cu cursuri animate de dezvoltare personală pentru copii din România.


La Zenergize găsești cursuri educative animate unice care îl ajută pe copilul tău să-și dezvolte abilităţi de viață precum: comunicare, încrederea în sine, empatie, autocontrol, perseverența şi multe altele.

Zenergize este o alternativă educativă la trio-ul telefon-tableta-laptop unde copilul tău poate petrece timpul mult dorit în faţa ecranului, în deplină siguranţă, într-un spaţiu educativ.


Folosim înţelept ecranele, pentru educaţie și dezvoltare!

Ce spun părinții?

Copiii de succes ai secolului 21 știu să comunice asertiv!

Fie că alegi să parcurgi aceste informaţii alături de copilul tău sau preferi să îl laşi să parcurgă singur cursul, am structurat informaţii importante de care copiii secolului 21 au nevoie pentru a comunica frumos. De la informaţia primită în videoclipuri şi până la fişele de activităţi, tot ceea ce este cuprins în curs este menit să îl ajute pe copilul tău să își dezvolte abilitatea de a comunica asertiv.

Cât costă cursul?

Acces temporar

acces pentru 1 lună de zile la curs

29 RON

 • acces la toate materialele cursului
 • cont pentru 1 copil
 • acces la zona de supraveghere parentală
 • acces timp de o lună de zile

Întrebări frecvente

Este potrivit cursul pentru copilul meu?

Acest curs este special gândit pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani, dar poate fi parcurs de copii şi tineri de toate vârstele pentru că abilitățile antrenate aici sunt abilităţi universale de viață.

Poate copilul meu să urmeze singur acest curs?

Sigur că da! Totodată, recomandăm cu tărie părinților să parcurgă cursurile alături de copii, deoarece acest lucru va facilita implementarea noilor comportamente pozitive pe care le învață.

Cât costă cursul?

Poți opta să ai acces la curs pe viață, astfel încât copilul tău să se poată întoarce oricând la aceste informații, prețul cursului în acest caz fiind de 299 ron.

Sau poți alege să ai acces temporar la curs, o lună de zile, timp în care copilul tău poate parcurge toate informațiile și resursele cursului, iar în acest caz prețul este de 29 ron.

Cursul poate fi accesat de pe telefon sau tabletă?

Da! Cursul se află pe Platforma Zenergize, iar aceasta este “prietenoasă” cu telefonul și tableta.

După ce cumperi, ești redirecționat automat în platformă, iar învățarea distractivă poate începe :)

Termeni și Condiții   |  GDPR   |   Cookies   |