Despre noi

Zenergize este prima și singura Platformă Educațională pentru copii din România unde găsești cursuri educative animate de dezvoltare personală care îl ajută pe copilul tău să își dezvolte încrederea în sine, empatia, autocontrolul, perseverența și alte atuuri necesare pentru reușită.

Folosim înţelept ecranele, pentru educaţie și dezvoltare!

Am creat din respect şi iubire pentru copii o alternativă educativă la trio-ul telefon-tableta-laptop unde copiii noştri pot petrece timp în deplină siguranţă, într-un spaţiu educativ, structurat special pentru nevoile lor.

Cursurile de pe platforma sunt unice în ţară, inspirate din cele mai performante sisteme educaţionale din lume din care am luat tot ce era mai bun şi am adaptat totul culturii noastre. De la activități de relaxare – dovedite că ajută la reducerea stresului, la îmbunătăţirea performanţei şcolare şi la creşterea gradului de creativitate, până la cursuri de gestionare a emoţiilor care să îi sprijine pe copii să îşi dezvolte încrederea în sine, autocontrolul şi empatia.

Totul este

Simplu

Curat

Intuitiv

Uşor pentru părinţi şi educativ, dar în acelaşi timp distractiv pentru copii.

Pe platformă, copiii vor găsi lecţii structurate într-un mod distractiv, iar părinţii pot urmări activitatea lor pentru a se asigura în orice moment de progresul şi implicarea copiilor lor.


Am luat în calcul toate aspectele pentru

a crea un mediu sigur şi curat pentru copii: de la conţinut, la opţiunea de supraveghere parentală şi până la tematicile cursurilor care să aibă un impact pozitiv în viaţa copiilor.

Punem suflet în această platformă şi în fiecare lecţie găsită aici pentru că suntem convinși că putem avea o contribuție semnificativă în viitorul micuţei generaţii. Dezvoltăm abilităţi omise de sistemul educaţional general, încurajăm dezvoltarea abilităţilor secolului 21 şi preţuim dezvoltarea echilibrată a copiilor. 


O echipă dedicată

A pregătit pentru tine o soluție educativă excelentă pentru susţinerea pe termen lung a dezvoltării optime a copiilor tăi.

Pentru noi este important să ne asigurăm că timpul petrecut de copii în fata micului ecran va contribui la evoluţia şi la fericirea lor, îi va încuraja să aibă valori înalte şi îi va ajuta să dezvolte comportamente pozitive.

PROFESORI

care știu ce funcționează în practică

DEVELOPERI  

știu să creeze experiențe online

PSIHOLOGI

cunosc știința educației și psihologia copilului

ARTIȘTI  

știu să creeze personaje și povești captivante

PROFESORI

care știu ce funcționează în practică

PSIHOLOGI

cunosc știința educației și psihologia copilului

DEVELOPERI

știu să creeze experiențe online

ARTIȘTI

știu să creeze personaje și povești captivante