Despre noi

Zenergize este singura platformă educațională pentru copii din România unde găsești cursuri animate de dezvoltare personală care îl ajută pe copilul tău să își dezvolte încrederea în sine, empatia, mentalitatea de creștere și succes, perseverența și alte atuuri necesare pentru reușita pe termen lung.

Folosim întelept ecranele, pentru educatie si dezvoltare!

Am creat din respect şi iubire pentru copii o alternativă educativă la trio-ul telefon-tableta-laptop unde copiii noştri pot petrece timp în deplină siguranţă, într-un spaţiu educativ, structurat special pentru nevoile lor.

Ce se întîmpla când copilul tau foloseste resursele zenergize?

Are mai multa încredere în sine

E mai deschis sa încerce lucruri noi

îi place sa învete

Se orienteaza spre solutii

Totul este

Simplu

Curat

Intuitiv

Uşor pentru părinţi şi educativ, dar în acelaşi timp distractiv pentru copii.

Cursurile de pe platforma sunt bazate pe știință, iar metodologia Zenergize este inspirată din cele mai performante sisteme educaţionale din lume, din studii psihologice și din cercetări ale evoluției și dezvoltării psihice, fizice si socio-emoționale umane, din care am luat tot ce era mai bun şi am adaptat totul culturii noastre.

De la activități de relaxare – dovedite că ajută la reducerea stresului, la îmbunătăţirea performanţei şcolare şi la creşterea gradului de creativitate, până la cursuri de gestionare a emoţiilor care să îi sprijine pe copii să îşi dezvolte încrederea în sine, autocontrolul şi empatia.

Prin opțiunea de supraveghere parentală, părinţii pot urmări activitatea copiilor pentru a se asigura în orice moment de progresul şi implicarea copiilor lor.


Am luat în calcul toate aspectele pentru

a crea un mediu sigur şi curat pentru copii: de la conţinut, la opţiunea de supraveghere parentală şi până la tematicile cursurilor care să aibă un impact pozitiv în viaţa copiilor.

Punem suflet în această platformă şi în fiecare lecţie găsită aici pentru că suntem convinși că putem avea o contribuție semnificativă în viitorul micuţei generaţii. Dezvoltăm abilităţi omise de sistemul educaţional general, încurajăm dezvoltarea abilităţilor secolului 21 şi preţuim dezvoltarea echilibrată a copiilor.


O echipa dedicata

A pregătit pentru tine o soluție educativă excelentă pentru susţinerea pe 

termen lung a dezvoltării personale și socio-emoționale a copiilor tăi.

Pentru noi este important să ne asigurăm că timpul petrecut de copii în fata micului ecran va contribui la evoluţia şi la fericirea lor, îi va încuraja să aibă valori înalte şi îi va ajuta să dezvolte comportamente pozitive.

PROFESORI

care știu ce funcționează în practică

DEVELOPERI  

știu să creeze experiențe online

PSIHOLOGI

cunosc știința educației și psihologia copilului

ARTISTI  

știu să creeze personaje și povești captivante

PROFESORI

care știu ce funcționează în practică

PSIHOLOGI

cunosc știința educației și psihologia copilului

DEVELOPERI

știu să creeze experiențe online

ARTIȘTI

știu să creeze personaje și povești captivante