Aici începe drumul

către o viață plină de

încredere

Bun venit!

pe platforma copiilor încrezători, unde dezvoltăm abilități de viață

Zenergize este singura platformă educaţională românească ce oferă copiilor unelte de înţelegere şi gestionare a emoţiilor şi gândurilor care să-i ajute să crească echilibrat şi cu încredere în sine. 

 

Oferim resurse ce îi ajută pe copii să-și dezvolte abilități importante de viață, precum gestionarea banilor, comunicare sau perseverență, toate pentru a echipa copiii cu pregatirea necesara pentru a reuşi tot ceea ce îşi propun şi pentru a-şi crea vieţi împlinitoare, echilibrate și de succes.

 

Ajutăm copiii să-şi înțeleagă şi gestioneze emoţiile şi gândurile prin resurse şi programe educaţionale pe care le poţi accesa oricând direct la tine acasă. 

Resurse
Lecții animate
Quiz-uri distractive
Fișe de activități
Colecție de recompense
Previous
Next
Resurse

ce ajută copiii să se dezvolte

Ai acces la zeci de resurse educative care încântă copiii. Lecții animate, quizuri, activități pe tematici precum încredere în sine, înțelegerea emoțiilor, perseverență, toate din confortul casei tale.

kid-parent-play
Arii de evoluție

pentru toți copiii

Inteligență emoțională

Copiii cu inteligența emoțională mai bine dezvoltată sunt mai capabili să-și păstreze atenția, sunt mai implicați la școală, sunt mai empatici au relații mai pozitive. Crearea de relații sănătoase ajută copiii pe termen lung indiferent de drumul ales în viață.

Mentalitate de învingător

Pentru ca orice copil să treacă mai ușor peste greșeli și eșecuri, să privească obstacolele ca lecții care îl fac mai bun și pentru ca per total să aibă succes în orice își propune, atunci este imperativ să își dezvolte mentalitatea de învingător, aceasta fiind un element cheie în reușită.

Mindfulness și relaxare

Activitățile mindfulness pot ajuta copiii să devină mai conștienți de emoțiile lor și să învețe cum să-și gestioneze reacțiile, lucru ce poate duce la mai puține probleme de comportament. Prin mindfulness copiii se eliberează de stres și anxietate și-și dezvoltă capacitatea de concentrare.

Educație financiară

Prin educația financiară copiii învață să-și gestioneze banii, să ia decizii corecte cu privire la bani și să dezvolte cunoștințe financiare. Învățând devreme elemente financiare, copiii pot stabili o bază de cunoștinșe ce îi poate ajuta să-și asigure viitorul financiar.

Metodologia zenergize

Programele și resursele de pe platformă sunt bazate pe știință, iar metodologia Zenergize urmează principii ale psihologiei cognitiv comportamentale, psihologia pozitiva, mentalitatea de creștere, inteligență emoțională și alte cercetări ale evoluției și dezvoltării psihice și socio-emoționale.

De la activități de relaxare – dovedite că ajută la reducerea anxietății, la îmbunătăţirea performanţei şcolare şi la creşterea gradului de creativitate, până la activități de gestionare a emoţiilor care să îi sprijine pe copiii tăi să-şi dezvolte încrederea în sine, autocontrolul şi empatia.  

sau


Zi de zi

contribuim la cultivarea potențialului infinit al copiilor!

Cu lecții animate captivante și fișe de activități special concepute, oferim oportunități unice de dezvoltare personală și emoțională. Resursele Zenergize sunt create cu grijă pentru a inspira curiozitatea, creativitatea și gândirea critică a copiilor, ajutându-i să se descopere. Prin intermediul platformi Zenergize, copiii parcurg activități ce-i ajută să-și dezvolte încrederea în sine și să-și înțeleagă capacitățile, construind astfel baze solide pentru un viitor plin de succes și satisfacții personale.