Termeni și condiții

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale detaliate mai jos. Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni si Conditii de utilizare înainte de a accesa sau utiliza orice parte a acestui site. Prin accesarea sau utilizarea acestui site, admiteti că ați citit, înțeles și că sunteți de acord să respectati acești termeni si conditii de utilizare, precum și de politica de confidențialitate a companiei și politica de utilizare cookie-uri. Dacă nu sunteti de acord cu toti acești termeni, nu accesați și nu utilizați nicio parte a acestui site.

Compania poate revizui și actualiza acești termeni de utilizare în orice moment, fără notificare, prin postarea termenilor modificați pe acest site. Utilizarea continuă a site-ului înseamnă că acceptați și sunteți de acord cu termenii de utilizare revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu termenii si condițiile de utilizare sau sunteți nemulțumiți de acest site, singurul dvs. remediu exclusiv este să întrerupeți utilizarea acestui site.

Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic site-ul pentru a determina dacă au existat modificări la acești termeni de utilizare sau la politicile site-ului și pentru a vedea aceste modificări.

Platforma/ site-ul  www.zenergize.ro este deținută de către ZENERGIZE SRL, cu sediul social în Cluj-Napoca, str. Bucuresti, nr. 74, jud. Cluj, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/2468/2019, având CUI 41265811, email contact@zenergize.ro. Pentru facilitarea transmiterii informațiilor, vom avea în vederea utilizarea termenului de „societate” sau ”companie” pentru a ne referi la Zenergize SRL, respectiv termenii „zenergize.ro” sau „site” sau “platformă” pentru a ne referi la platforma zenergize.ro.

 1. Ce este zenergize.ro

zenergize.ro este o platformă creată pentru facilitarea accesului online al copiilor cu varsta cuprinsa între 6 și 12 ani, dar nu numai, la cursuri și materiale educaționale pe tematici diverse, în special cu privire la dezvoltarea personala și a abilitatilor de tip “soft skills” explicitate ca atare pe site.

Societatea va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a pune la dispoziție clienților materiale cât mai calitative, actuale și relevante domeniului care face obiectul platformei. În acest scop și pentru a asigura o gestionare eficientă a materialelor de pe site, societatea își rezervă dreptul de a elimina materialele care nu mai prezintă interes, care au fost înlocuite cu materiale actualizate, care nu vor mai atinge un anumit standard calitativ ori care din orice alte asemenea motive vor fi considerate neoportune. Prin urmare, societatea nu garantează menținerea constantă a tuturor materialelor pe zenergize.ro.

Serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt exclusiv cele aferente domeniilor de activitate prezentate pe prima pagină a site-ului. Vă rugăm să țineți cont de faptul că serviciile pe care le puteți accesa prin intermediul site-ului nu reprezintă consultanta pedagogica, psihologica, medicala sau altele asemenea și nu înlocuiesc serviciile de specialitate din astfel de domenii.

 1. Condiții pentru utilizarea site-ului

Sunteți de acord să utilizați site-ul numai în scopuri legale.

În mod specific, dar fara a se limita la, sunteți de acord să nu faceți oricare dintre următoarele:

 1. să încărcați sau să transmiteți pe site orice material defăimător, indecent, obscen, hărțuitor, violent sau altfel inacceptabil sau orice material care este sau poate fi protejat prin drepturi de autor, fără permisiunea proprietarului drepturilor de autor;
 2. să utilizați site-ul pentru a încălca drepturile legale (inclusiv drepturile de publicitate și confidențialitate) ale altora sau pentru a încălca legile oricărei jurisdicții;
 3. interceptați sau încercați să interceptați poșta electronică care nu este destinată dvs.;
 4. să încarcați sau să transmiteți pe site orice reclame sau solicitări de afaceri în afara spațiilor special destinate;
 5. încărcați sau transmiteți fișiere care conțin un virus sau date deteriorate;
 6. colectați informații despre alții (inclusiv adrese de e-mail) fără consimțământul acestora;
 7. să postați „spam”, să transmiteți scrisori în lanț sau să vă angajați în alte activități similare;
 8. să solicitați informațiile personale ale altor urilizatori
 9. să furnizați orice informație personală, inclusiv, dar fără a se limita la nume de utilizatori sau parole;
 10. să abuzați sau să hărțuiți un alt
 11. să vă angajați în orice altă conduită care restricționează sau inhibă utilizarea sau bucurarea de către oricine a Site-ului sau care, după cum este stabilit de companie, poate dăuna companiei sau utilizatorilor site-ului sau îi poate expune răspunderii.

Fără a limita oricare dintre cele de mai sus, sunteți de acord să respectați orice cod de conduită și politici aplicabile site-ului sau oricărui serviciu disponibil pe site.

Orice conținut și / sau opinii încărcate, exprimate sau trimise către un forum, blog, cameră de chat sau orice altă secțiune publică a site-ului (inclusiv zone protejate prin parolă) și toate articolele și răspunsurile la întrebări, altele decât conținutul furnizat de companie sunt doar opiniile și responsabilitatea persoanei sau entității care le transmite și nu reflectă opiniile companiei. Înțelegeți și recunoașteți că sunteți responsabil pentru orice conținut trimiteți și că dvs., nu compania, aveți responsabilitatea deplină pentru un astfel de conținut, inclusiv legalitatea, fiabilitatea și adecvarea acestuia.

Cu excepția cazului în care sunteți autorizat în mod expres de către Companie în scris, nu puteți reproduce, sublicenția, vinde sau exploata în scopuri comerciale:

 • nicio parte a acestui site sau conținutul acestuia
 • accesul la acest site
 • utilizarea acestui Site sau a oricăror servicii sau materiale disponibile prin intermediul acestui Site.

Compania își rezervă dreptul, dar nu își asumă nicio responsabilitate, de a

 • elimina orice material postat pe site pe care compania, la propria sa discreție, îl consideră incompatibil cu angajamentele de mai sus, pentru care compania a primit o notificare despre constituirea sa, o încălcare a drepturilor de autor, care a fost verificata si aprobată;
 •  să înceteze accesul oricărui utilizator la întregul site sau partial, la propria discreție, cu sau fără înștiintarea în prealabil a utilizatorului care urmează sa fie restrictionat.

Pentru a putea accesa serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, trebuie să vă creați un cont personal pe site. În acest scop, vă rugăm să utilizați butonul „Încearcă Gratuit” de pe pagina principală a site-ului și să parcurgeți în mod adecvat pașii necesari în vederea creării contului. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane.

Poate să își creeze un cont pe site orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Datele personale ale utilizatorilor cu varsta sub 18 ani sunt oferite de catre reprezentantul legal al acestuia. Cel din urma ii va oferi utilizatorului cu varsta sub 18 ani datele pentru a accesa site-ul si va supraveghea minorul pe toata perioada utilizarii site-ului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de conturi care să permită accesul la site.

Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora. Orice utilizator adult are obligatia de a supraveghea minorul pe parcursul urilizarii site-ului.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare servicii existente pe site, pentru evaluarea și pentru recomandarea serviciilor noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă, autorilor materialelor de pe site sau clienților și vizitatorilor. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată pe site sau din cont prin utilizarea site-ului.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Nu ne asumam raspunderea pentru imposibilitatea accesarii site-ului sau probleme in functionarea acestuia, daca motivul din spatele acestor probleme se afla la utilizator. Aceste probleme ar putea fi, însă fără a se limita la, conexiune slaba sau inexistanta la internet, aplicatii care intra in conflict cu platforma, probleme tehnice ale dispozitivelor folosite pentru a accesa site-ul si orice alte defectiuni tehnice, dar nu numai, care se produc la utilizator.

Platforma poate fi accesata doar avand o conexiune la internet, prin urmare orice utilizator care achizitioneaza unul sau mai multe dintre serviciile/produsele prezentate pe site își asumă și înțelege că poate accesa continutul platformei doar fiind conectat la internet.

Ne rezervăm dreptul de a desființa site-ul fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Ne rezervăm dreptul de a ne stabili în mod liber relațiile de colaborare cu persoanele specializate care vor participa la crearea diverselor materiale de pe zenergize.ro și nu ne asumăm faptul că aceste persoane vor avea o prezență constantă pe site.

In cadrul platformei se promoveaza ateliere online care sunt sustinute live pe platforme conexe precum, dar fara a se limita la, Zoom, Google meetings, Skype. Pentru aceste ateliere online, inscrierea se realizeaza prin prezentul site, insa atelierul propriu zis se desfasoara in afara site-ului. Odata cu inscrierea la un astfel de atelier sunteti de acord integral cu termenii, conditiile, politicile acestui site. Sunteti de acord sa folositi camera web a dispozitivului dvs. pe parcursul atelierului, astfel incat copilul dvs. sa fie vizibil si sa fie asistat in activitatea realizata de catre facilitatorul/facilitatorii atelierului la care l-ati inscris pe copilul dvs. Ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca copilul dvs. va fi fazut si de ceilalti participanti la atelier. Ne rezervam dreptul de a realiza capturi de ecran in care persoanele si copiii prezenti al atelier se pot vedea, capturi care apoi pot fi folosite pe platformele de social media in scopuri de promovare. Ne rezervam dreptul de a inregistra aceste ateliere si de a le incarca ulterior pe platforma Zenergize unde poate avea acces orice utilizator cu un abonament activ.

 1. Încărcarea pe dispozitivele dvs.

Compania nu garantează faptul că site-ul sau orice aplicații sau materiale ale companiei vor fi compatibile cu orice actualizări sau versiuni ale dispozitivelor dvs. Compania vă poate furniza actualizări ale site-ului sau ale materialelor, care îmbunătățesc compatibilitatea cu dispozitivele dvs., dar compania nu este obligată să facă acest lucru.

Vă rugăm să rețineți că utilizarea anumitor aplicații descărcabile, versiuni ale dispozitivelor sau conexiuni nefavorabile la internet, vă pot face incompatibilă utilizarea site-ului.

Compania nu îşi asumă nici un fel de răspundere pentru nefuncţionarea dispozitivelor dvs., pentru funcţionarea defectuoasă a conexiunii la internet sau pentru orice alte probleme care pot apărea la utilizator, independent de funcţionarea site-ului. În acest caz utilizatorul este exclusiv responsabil pentru soluționarea problemelor care îi diminuează/împiedică accesul pe platformă.

 1. Cum devii utilizator zenergize.ro

Orice utilizator care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site-ul nostru accesând butonul „Incearca Gratuit”, disponibil pe pagina principală, cu parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării.

Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și parola, numărul de telefon, numele si prenumele copilului, data nasterii copilului, numele de utilizator al copilului si parola contului copilului. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolelor de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. Prin realizare unui cont sunteti inscris in baza noastra date si veti fi abonat la newsletter. În acest mod veti fi la curent cu activitatea noastră pe site si cu progresul si activitatea realizata de copilul dvs. pe site. Daca doriti sa va dezabonati sau sa nu mai primiti noutati de la noi, puteti face o solicitare in acest sens la adresa de e-mail contact@zenergize.ro.

Odată înregistrați pe zenergize.ro, veți avea posibilitatea să optați pentru diverse tipuri de abonamente disponibile pe site.

Compania îşi rezervă dreptul de a restricţiona în orice moment accesul unui utilizator la site, la libera discreţie, fără notificarea acestuia şi fără a transmite nici un fel de explicaţie.

 1. Plata

Prețurile afișate pe site, la fiecare abonament/curs  în parte, includ valoarea TVA.

Plata se poate face online, cu cardul, prin sistemul MobilPay urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă la momentul alegerii tipului de abonament, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de achiziționare a abonamentului.

Este posibil să beneficiați de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea abonamentului pentru mai multe luni în avans. Aceste beneficii vor fi aduse la cunoștința publicului prin publicarea pe site și prin mijloacele de promovare alese de către Societate.

Preturile sunt afisate pe site si prin mijloacele de promovare alese de companie. Orice suma achitata de catre un client include doar ceea ce este prezentat in oferta la momentul achizitiei. Orice beneficii suplimentare pe care un client le solicita, s-ar putea, insa nu exista aceasta obligatie, oferi contra cost, in limita posibilitatilor.

Odată ales tipul de abonament și selectată modalitatea de plată, plata este recurentă. Clientul nu trebuie să parcurgă o procedură lunară sau anuală de plată, sumele aferente abonamentului urmând a fi debitate automat din contul Clientului, la începutul fiecărei perioade de abonament.

Abonamentul clientului are activată plata recurentă automat. Asta înseamnă că la data scadentă a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul introdus la prima comandă. Recurența se poate opri în orice moment, din contul clientului.

 1. Garanția și dreptul de retragere

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, societatea acordă posibilitatea de testare gratuita a platformei fara nici un fel de angajament din partea utilizatorului.Oferim o perioada de testare gratuita de 14 zile.

Acest lucru ajuta utilizatorul sa testeze functionalitatile platformei, sa urmareasca o buna parte din continutul disponibil si doar daca este in acord cu preferintele sale sa recurga la achitarea unui abonament.

In acest fel veți știi că achizitionați un curs/ abonament doar atunci cand sunteti deplin multumiti de platformă.

Pe lângă acestea, oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 3 de zile de la achizitia accesului pe site printr-un abonament/curs, nu sunteți satisfăcut de zenergize.ro, vă puteți retrage din contract și primiți banii înapoi, urmând a vi se șterge contul de acces la site.

Dreptul de retragere din contract operează în termen de 3 de zile calendaristice calculat de la data înregistrării pe site și poate fi folosit o singură dată. Mai exact, nu permitem crearea de conturi succesive, cu retrageri succesive și returnarea costului abonamentului în favoarea aceluiași utilizator.

Țineți cont de faptul că zenergize.ro este un site de servicii, existente pe site la momentul la care vă înrolați, iar potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizată, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist.

În cazul în care doriți să apelați la dreptul de retragere, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă prin email la contact@zenergize.ro. Vă rugăm să ne comunicați datele dumneavoastră complete, tipul abonamentului/cursului la care doriți să renunțați și prețul acestuia, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită. În cel mai scurt timp, veți primi prin email o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere. Cererea de retragere va fi acceptată numai dacă respectați termenul de 3 zile calendaristice de la data înregistrării.

Aceasta cerere va fi invalidă daca se constata de catre companie ca utilizatorul care solicita retragerea a parcurs mai puțin de 50% din continutul cuprins în abonamentul/cursul achizitionat.

Totodată, garanția și implicit, cererea de retragere, vor fi admise doar în ipoteza în care nu ați mai înregistrat nicio cerere în acest sens pe zenergize.ro.

Optarea pentru retragerea de pe site implică ștergerea contului de acces pe zenergize.ro.

 1. Răspundere și Limitări

Prin crearea și utilizarea contului (de adult si de copil), vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (utilizator și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul.

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea casutei de bifat corespunzătoare din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online și/sau prin realizarea unui cont pe site.

Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe site sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

 1. Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa contact@zenergize.ro.

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 72 ore, raportate la o zi lucrătoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.

Orice reclamație se depune în termen de maxim 5 zile de la data sesizării situației reclamate.

În cazul în care se ajunge la situatii ce presupun depagubiri de orice fel, sunteți de acord să despăgubiți compania și acționarii săi, partenerii, afiliații, directorii, ofițerii, filialele, angajații, agenții, furnizorii, furnizorii terți, licențiatorii, licențiații, distribuitorii, contractanții și alții implicați în site sau in livrare a produselor, serviciilor sau informațiilor de pe site, de la și împotriva oricărei și tuturor răspunderilor, cheltuielilor, daunelor și costurilor, inclusiv onorarii ale avocatului, care decurg din orice încălcare de către dvs. a acestor termeni, conditii și politici de utilizare sau a utilizării site-ului sau a oricăror produse, servicii sau informații obținute de pe Site.

 1. Responsabilitatea companiei

Compania nu își asumă nicio răspundere pentru materialele, informațiile și opiniile furnizate sau disponibile prin intermediul site-ului („conținutul site-ului”). Încrederea în conținutul site-ului se realizează exclusiv pe propria răspundere. Compania își declină orice răspundere pentru prejudiciu sau daune rezultate din utilizarea oricărui conținut al site-ului.

Site-ul este furnizat si disponibil asa cum este prezentat si cat este prezentat, fără nici o garanție de niciun tip, fie exprimată sau implicită.

 1. Proprietate intelectuală

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse pe zenergize.ro și a altor programe online comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusivă a Zenergize SRL. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumpărați accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Zenergize SRL. Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane parola dvs. de acces la zenergize.ro.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/ industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site. Înregistratea materialelor video de pe site este interzisă oricărui utilizator fără acordul prealabil al societății.

 1. Legături cu alte site-uri

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri web de pe Internet. Compania nu este responsabilă pentru conținutul, produsele, serviciile sau practicile oricăror site-uri web ale unor terțe părți, inclusiv, fără limitare, site-urile încadrate în cadrul site-ului sau al reclamelor terților și nu are nici o legatura cu privire la calitatea acestora, conținut, acuratețe sau adecvare pentru vizionare sau utilizare.

Utilizarea de către dvs. a site-urilor web ale terților este pe propriul risc și este supusă termenilor și condițiilor de utilizare ale acestora. În cazul în care alegeți să achiziționați un produs sau un serviciu de la o terță parte, compania nu este responsabilă pentru acele produse sau servicii, deoarece nu este parte la tranzacție și nu este responsabilă pentru costurile directe sau indirecte sau daunele care pot aparea cu o astfel de terță parte.

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultați secțiunea „Politica de protecție a datelor” de pe site-ul nostru.

 1. Newslettere

Cu ocazia creării unui cont pe site Clientul isi ofera acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin accesarea butonului Dezactivare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit sau prin notificarea companiei la adresa de e-mail contact@zenergize.ro.

 1. Forța majoră

Nici una dintre părțile implicate nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

 1. Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între proprietarul site-ului și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente din Cluj-Napoca.

 1. Dispoziții finale

Acest site este deținut de către Zenergize SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiti automat și neechivoc acordul pentru respectarea termenilor și condițiilor de pe site.

Zenergize SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura si interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală. Acest lucru nu atrage dupa sine obligatia de restituire a oricaror sume pe care unul sau mai multi utilizatori le-au achitat.

Promoțiile oferite de către Zenergize SRL sunt anunțate pe site sau prin mijloacele de promovare alese de societate. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limitele și cu respectarea condițiilor de pe site.

Prezenții termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

Nerespectarea termenilor, conditiilor si politicilor acestui site poate duce la încetarea accesului dvs. la site și vă poate expune la răspundere civilă și / sau penală.